Без категория

Знаменитостите обичат Bvlgari

Bvlgari

Знаменитостите обичат Bvlgari

Знаменитостите обичат Bvlgari и Bvlgari обича знаменитостите. Бижутата и звездите съществуват в перфектна симбиоза, а когато се добави и респектиращото Made in Italy резултатът е поразителен. Ювелирните украшения на Bvlgari са се ползвали и продължават да се ползват с изключителна популярност, свързана с безупречната репутация на бранда, който съществува от 1884г., дизайнът на украшенията, който поразява със своята уникалност и разбира се, звездите, които са пристрастени към тях.

Украшенията на Ювелирна къща Bvlgari са търсени и намирани, за да не бъдат изоставени никога повече от своите притежатели. Елизабет Тейлър, София Лорен, Грейс Кели, Джина Лолобриджида, Одри Хепбърн, Мадона.Това са малка част от звездите на киноиндустрията предпочели украшенията на Ювелирна къща Bvlgari  .

Bvlgari

Бижутата се отличават със специфичен дизайн, а сътрудниците на фирмата обожават да съчетават благородни метали и скъпоценни камъни с нестандартни материали като керамика, мрамор и стомана.

Не е тайна, че Елизабет Тейлър е била сред най-ревностните и верни почитателки на Bvlgari и голяма част от бижутата ѝ – емблематични или по-малко познати – са дело на дизайнерите на италианския бранд.

Разноцветният разкoш и изискан стил на Къщата оставят своя отпечатък върху светския образ и на иконата на италианското кино София Лорен. Бижутата на Bvlgari я съпътстват както в началото на шеметната ѝ кариера, така и като лице на корицата на италианския Vogue / 1993г./, когато е на 57 години. Техните бижута са част от бляскавата визия на звездата и в Милано на премиерата на „Бокачо“ /1970г./ и в Лондон при представянето на „Графинята от Хонконг“, където блести с колие от рубинени кабошони и диаманти. През 1994г.във филма „Прет-а-порте“ върху шармантната червена шапка на героинята на София Лорен изпъква украшение от жълто злато и рубини.

Sophia Loren

Във филма „Sacro e profane“ Джина Лолобриджида танцува с Франк Синатра,носейки сет от тюркоази и диаманти. Лолобриджида е едно от първите лица на киноиндустрията, влюбено в украшенията на Bvlgari. На кинофестивала във Венеция през 1962г. привлича погледите на аудиторията с платинено колие с брилянти и 9 големи колумбийски изумруда с обща маса около 150 ct.

Gina

Списъкът е безкраен. Към успешното сътрудничество на италианския бранд с киноиндустрията могат да се добавят и флоралната брошка с диаманти, която Мадона носи в „Евита“ и диамантеното колие на Рене Русо в „Случаят Томас Краун“.

Романът на Bvlgari с киноиндустрията е с продължение – безкрайна приказка за красота и разкош.

Източник снимки – Bvlgari

Подобни публикации