Новини

Какви ще са тенденциите при бижутата за зимата на 2016/2017?

nos_16_tendances_bijoux_de_la_rentr__e_2016_4563-jpeg_north_499x_whiteКакви ще са тенденциите при бижутата за зимата на 2016/2017?

От гривни над ръкавите и графични годежни пръстени, до фалшиви пиърсинги, нека разгледаме най-добрите тенденции в бижутата, за които да се подготвим тази есен и зима. За тези, които искат да бъдат винаги в крак с най-новото от света на модните подиуми до улиците на големите градове.

Представяме Ви част от тях:

Перлите, които вдъхновяват Парижани

fortuna-perli

Miu Miu ни показаха една съвсем различна концепция на модно и актуално: като се започне от разкошни дрехи тип английска аростокрация, до миксиране на деним и велур и завършим с прекрасни перлени огърлици. Обувките също са декорирани с тях, така че смело: класическите перли от кутията за бижута са отново на мода!

Гривни над ръкавите
grivni-nad-rukavite

Това е детайл на убиец, който прави всичко различно. Първо го забелязахме в предварителната колекция  есен/зима 2016-2017 на J.W. Anderson: гривни и ръкавели, носени над ръкавите, поставени точно над лакътя или над ръкавиците.

Диаманти с различни архитектурни форми

diamanti-geometrichni-formi

Gaia Repossi избра да представи обновените си витрини на бутика си на Place Vendom по време на Парижката седмица на модата.  Какво забелязахме: фини украшения за ушите – странични обеци в разнообразни геометрични форми, гарнирани с диаманти. Различни и особено подходящи за дамите с екстравагантен и запомнящ се стил.

Нетрадиционни сватбени бижута

netradicionen-godejen-prusten

„Eye Do“: Noor Fares – дизайнерката с ливански корени, която се вдъхновява от приказките и историите, ни показа годежният пръстен в една друга светлина!  Една година след собствената си сватба, Noor Fares разкри блестяща нова колекция, като играе с традиционните булчински бижута по начин, по който само тя може и определено успява. Резултатът? Шест графични геометрични годежни пръстени състоящи се от изрязани в квадратна или шестоъгълна форма диаманти, които могат да бъдат поставени един върху друг, за да създадат безкраен брой възможни комбинации.

Графични „фалшиви“ пиърсинг обеци

piercing

За колекцията си бижута „Voyage“ дизайнерката Мария Черно е създала серия от графични парчета извити украшения за уши в злато и диаманти, които създават прекрасния илюзията на фалшиви пиърсинги. Специално за тези, които искат да са на гребена на модното, без болка.

И за да Ви вдъхновим още разгледайте тук>>

Източник: Vogue