Новини

Металният бик

Металният бик

След ГОДИНАТА НА МИШКАТА 2020, В КОЯТО ВСЕКИ ОТ НАС БЕ ПОДЛОЖЕН НА ПОНЕ ЕДНО ЛИЧНО ИЗПИТАНИЕ, А ВСИЧКИ НИЕ ВКУПОМ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗПРАВИМ СРЕЩУ КОРОНАКРИЗАТА, С ОСНОВАНИЕ МЕЧТАЕМ ЗА НЕЩО ПО ДОБРО.Ще НИ ГО ДОНЕСЕ ЛИ НОВАТА 2021, КОЯТО СПОРЕД КИТАЙСКИЯ ХОРОСКОП Е ПОД ЗНАКА НА БЕЛИЯ МЕТАЛЕН ВОЛ.Тя ЗАПОЧВА НА 12 ФЕВРАРИ 2021 И ПРИКЛЮЧВА НА 31 ЯНУАРИ 2022.

метален бик

Волът СИМВОЛИЗИРА УВЕРЕНОСТ, ТЪРПЕЛИВОСТ И СИЛА. В ГОДИНАТА НА ВОЛА ПЕРИПЕТИИ НЯМА ДА ЛИПСВАТ, НО ТЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА И С МНОГО НАДЕЖДА, КЪСМЕТ И ПРОСПЕРИТЕТ. Ако СТЕ РОДЕНИ В НЯКОЯ ОТ ГОДИНИТЕ 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 И 2021, ТО ВАШИЯТ КИТАЙСКИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК Е ВОЛ/БИК. Щo СЕ ОТНАСЯ ДО ВОЛА, ТО ТОЙ Е МНОГО ТРДОЛЮБИВ И МЕТОДИЧЕН. Волът Е ВТОРИЯТ ОТ 12-ТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЖИВОТНИ ОТ КИТАЙСКИЯ КАЛЕНДАР. Поверието, ДАЛО НАЧАЛО НА КИТАЙСКИЯ ХОРОСКОП ГЛАСИ, ЧЕ НЕФРИТЕНИЯТ ИМПЕРАТОР НА КИТАЙ Е РЕШИЛ ПОРЕДНОСТТА НА ЖИВОТНИТЕ В ХОРОСКОПА ДА БЪДЕ СПОРЕД РЕДА, ПО КОЙТО ТЕ СА ПРИСТИГНАЛИ ПРИ НЕГО СЛЕД КАТО ТОЙ ГИ Е ПОВИКАЛ. Волът ЩЯЛ ДА ПРИСТИГНЕ ПЪРВИ, НО ПЛЪХЪТ ГО ПОДМАМИЛ И ГО ЯХНАЛ. Когато ПРИСТИГНАЛИ ПРИ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО, ПЛЪХЪТ СКОЧИЛ ОТ ГЪРБА НА ВОЛА И БИЛ ПЪРВИ ПРЕД ОЧИТЕ НА ВЛАДЕТЕЛЯ. Така ВОЛЪТ ОСТАНАЛ ВТОРИ В АСТРОЛОГИЧНАТА ВЕРИГА.

метален бик

Волът РАБОТИ УСЪРДНО И УПОРИТО, ДЕЙСТВА МЕТОДИЧНО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО. Затова И 2021Г. ЩЕ Е ГОДИНА, В КОЯТО УСЪРДНАТА РАБОТА ЩЕ БЪДЕ ВЪЗНАГРАДЕНА. Волът НЕ ОБИЧА ПОКАЗНОСТТА – ТОЙ ПРЕДПОЧИТА ДЕЙСТВИЯТА МУ ДА ГОВОРЯТ ВМЕСТО НЕГО.
Жените РОДЕНИ ПОД ЗНАКА НА ВОЛА, СА СПОКОЙНИ И НЕЖНИ. Те СА ТРАДИЦИОНАЛИСТИ, ВИНАГИ ВЕРНИ НА ПОЛОВИНКАТА СИ И ВЛАГАТ МНОГО УСИЛИЯ ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО И ОБРАЗОВАНИЕТО НА ДЕЦАТА СИ. Мъжете ВЛАГАТ ДУША И СЪРЦЕ ВЪВ ВСИЧКО, С КОЕТО СЕ ЗАХВАНАТ.

метален бик

Отговорни СА, ОСОБЕНО ПО ОТНОШЕНИЕ НА СЕМЕЙСТВОТО СИ. Най-големият ИМ НЕДОСТАТЪК Е, ЧЕ ЧЕСТО СА ПРАВОЛИНЕЙНИ И СЕ ГНЕВЯТ КОГАТО НЯКОЙ ДЕЙСТВА ПРОТИВ ПРАВИЛАТА ИМ. На КЪСМЕТ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПАРИТЕ ЩЕ СЕ РАДВАТ ОНЕЗИ ЗОДИИ, КОИТО НЕ СПИРАТ ДА ПОЛАГАТ УСИЛИЯ. Тъй КАТО Е МЕТАЛНА ГОДИНА, ОСВЕН БЯЛОТО, ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ЩЕ НИ ДОНЕСАТ ЩАСТИЕ, ЩЕ СА ЖЪЛТО, СИНЬО, БЕЖОВО И ЗЕЛЕНО – ТЕ ПРИВЛИЧАТ ПРОСПЕРИТЕТА И УСПЕХА.
За ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ КЪСМЕТА КЪМ ВАС, НОСЕТЕ АКСЕСОАРИ ОТ МЕТАЛ/СРЕБРО, БЯЛО ЗЛАТО, ПЛАТИНА/.

метален бик

Абсолютният МОДЕН ХИТ ПРЕЗ 2021Г. ЩЕ БЪДАТ ПЕРЛЕНИТЕ БИЖУТА. През ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ПЕРЛИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО- ПОПУЛЯРНИ И ДОРИ ПО- ПРЕДПОЧИТАНИ ОТ ДИАМАНТИТЕ. Това СЕ ДЪЛЖИ НЕ САМО НА ТЕХНИЯ НЕСЪМНЕН ЧАР И ВИСОКА КЛАСА, НО И НА ТЯХНАТА ИСТОРИЯ, МИСТИЧНАТА ИМ ПРИРОДА И НЕОБЯСНИМОТО ИМ КАЧЕСТВО ДА ОТИВАТ НА ВСИЧКО И ДА ПРИВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО НА ОКОЛНИТЕ. Те СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ЛУКСА, ИзТЪНЧЕНИЯ СТИЛ И СИМВОЛ НА НЕВИННОСТА И ВИСОКАТА КЛАСА. През 2021Г. Е НАЙ ПОДХОДЯЩИЯТ МОМЕНТ ДА ДОБАВИТЕ ПЕРЛЕНО КОЛИЕ, ОБЕЦИ ИЛИ ГРИВНА КЪМ КОЛЕКЦИЯТА СИ ОТ БИЖТА!

Източник снимки: Интернет