Новини, Полезна информация

Бижута, които ще ви се прииска да имате!

Бижута, които ще ви се прииска да имате!

Всяка жена изглежда най-добре в дрехи, които подчертават и ласкаят тялото й. Когато става въпрос за бижута, правилото е същото – не е необходимо да сложим всичко, което имаме, а е добре да заложим на едно, което да бъде акцент. Независимо дали имате нежни китки или по-едри пръсти може да бъде трудно да се намерят най-подходящите аксесоари, когато повечето марки твърдят, че са „един размер подходящ за всички.“ Ние ще Ви покажем няколко модела бижута, които не само изглеждат невероятно и запомнящо се, но и ще Ви се прииска да се сдобиете с тях. Част от моделите могат да се регулират, така че независимо от вашите размери, те ще се напаснат идеално!Разгледайте моделите по-долу и отбележете своите фаворити, които да сложите в списъка си « must have ».
regulirashta-grivna
Първият модел е регулираща се гривна, която може да разтягате и нагласяте, според ширината на китката си. Изчистен и различен модел, вариант в злато.

%d1%87%d0%be%d0%ba%d1%8a%d1%80
Чокър – най-модерното за 2016 колие, което може да бъде с позлатени или сребърни накрайници. Украшение с дългогодишна история, наричано „кучешка каишка“, актуално и днес.  Вариации много –от еластични модели, до такива, които се завръзват около врата, винаги плътно, за да подчертаят шията и деколтето.

tvurd-chokurТънък и златен вариант на чокъра, който ласкае всяк деколте. Може да се носи така или да го сложите върху яката на ризата.  Перлата му придава стил и разнообразява класическия модел, който се връзва на панделка. За почитателките на перлите, чудесен вариант на стандартната перлена огърлица за ежедневието.

asimetrichni-bijutaАсиметричен вариант на колие, изработено от злато, нестандартните форми за бижута са хите тази година. Идеално пасва върху ризите или рокли, удобно за слагане и задържащо погледите. За още вдъхновяващи идеи, заповядайте в нашите магазини!