Полезна информация

Знаете ли как да промените вибрациите в дома си с помощта на камъните?

vibracii u domaЗнаете ли как да промените вибрациите в дома си с помощта на камъните?

Премествате се в ново жилище, сменяте обстановката, но усащате вибрации, които Ви действат негативно. Може би предишните собственици и обитатели на апартамента или къщата са оставили психичен боклук, който „плува“ наоколо и Ви пречи да изпълните дома си с мечтаната хармония и спокойствие?! В едни от случаите тази енергия леко Ви дразни, създава безпокойство, а в други може да съсипе напълно живота и щастието Ви…

Има няколко начина, които ще Ви споделим и с чиято помощ и тази на вълшебните камъни, ще може да пречистите дома си и да промените вибрациите в положителна посока. Не забравяйте обаче, че промените ще станат явни тогава, когато Вие и останалите обитатели, не добавяте още негативни мисли и енергии към тази среда!

За целта ще са Ви необходими 4 камъка и един кристал. Чудесна работа ще свърши къс оловен кристал. Изберете форма, която Ви привлича най-много. Останалите камъни трябва да са малки:

  • Карнеол – за предпазване от злополуки
  • Авантюрин или лазурит – за хармония
  • Ахат или раковина – за благополучие
  • Дупчест камък или вкаменено дърво – за защита

Изчистете ги като първо ги измиете в разтвор от сол и вода. Подсушете внимателно и ги прекадете с тамян или сандалово дърво. Ако вкъщи си имате свещено място (олтар), сложете ги там и изчакайте да минат 2 дни след новолуние. Ако живеете в къща, всички камъни освен кристала, трябва да бъдат изнесени навън. Ако сте в апартамент, разположете ги вътре.

fengshui

На втория ден след новолунието ги съберете. Трябва да имате тамян под ръка. Първо завържете кристала с червен конец или панделка и го закачете най-близо до средата на къщата или апартамента.Използвайте габърче, за да прикрепите конеца и да може по-късно да извадите кристала, за да го изчистите. Той ще координира енергиите на другите камъни и ще излъчва собствена духовна сила.

Вие застанете на главния вход на жилището си, с лице към вътрешността. Представете си го като голям квадрат. Ахатът или раковината (за благополучие) сложете в левия далечен ъгъл. Авантюринът или лазуритът (за хармония) – в десния далечен ъгъл. В близкия ляв ъгъл поставете карнеола (за предпазване от злополуки), а близкия десен ъгъл е мястото на вкамененото дърво или дупчестия камък – символи на закрилата.

aromatni pruchiciАко ги подреждате отвън, сложете ги близо до съответния ъгъл в основата на къщата. Храстите и цветята в двора няма да пречат на енергията ми, по-скоро ще ги предпазват от децата и любопитни хора. Ако обаче ги подреждате в апартамент и имате малки деца и домашни любимци алтернативата е, да ги окачите висящи на стената, в ъглите на жилището. След като сте подредили всички камъни, е ред да запалите тамяна. Влезте през входната врата и обиколете всички стаи в посока по часовникоовата стрелка, докато се върнете обратно до вратата. Отворете я и бързо изтръскайте ръцете си навън. Така ще пропъдите всички негативни енергийни същности, които са се разхождали наоколо. След като затворите вратата, би следвало да усетите лекота в къщата или апартамента.

Финално помолете със свои дули в дома Ви да влязат позитивни същности и енергии и да Ви помогнат. Винаги завършвайте магическото изчистване на жилището с тази последна стъпка, защото иначе то ще остане уязвимо за всякакви същества, които искат да влязат.

Из Скъпоценните камъни и техните магически свойства – Д. Дж. Конуей