Новини

Скорпион-топаз

Скорпион-топаз

Скорпион е осмият зодиакален знак 23 октомври-22 ноември, който отговаря за средата на есента. Това са честни и рационални хора, които обичат живота.

Скорпион-топаз

Те са известни и с това, че са потайни, дълбоки, напрегнати и съблазнителни. Някои астролози сравняват Скорпиона с паднал ангел, който танцува през тъмнината и осветява нощта, внасяйки ново разбиране за кризисните ситуации. От дълги години звездите са свързани с мистика и суеверия, също от толкова дълго астрономията и астрологията датират като науки.

Скорпион-топаз

Именно те са основата на зодиакалния календар и свързаните с него скъпоценни и полускъпоценни камъни. Астролозите препоръчват носенето на топаз под формата на талисман за зодия Скорпион.

Топазът помага на представителите на зодията да бъдат по уверени, ентусиазирани и успокоява техните интензивни емоции. Има способността да насочи силата си точно там където е необходимо.

Скорпион-топаз

От древността до днес, в модерните времена когато могат да се намерят всякакви скъпоценни и полускъпоценни камъни, топазът винаги е определян като най-запомнящия се и открояващ минерал за обеци, пръстени и колиета.

Подобни публикации