Без категория

Миланската ювелирна къща Pomellato

Миланската ювелирна къща Pomellato Миланската ювелирна къща Pomellato

Миланската ювелирна къща Pomellato се нарежда в първата петица на водещите европейски  ювелирни брандове по обем на реализираните продажби, а тайната на успеха е свързана с неотменното следване на избрания стил – оригинален и в същото време опростен дизайн. Ювелирите на фирмата са успяли с лекота да обединят елегантността и лаконичността на старите форми с новите технологии и резултатът са своеобразни украшения, подходящи за всяко време и всички сезони.

През 1967г. ювелирите Пино Раболини и Луиджи Синьорини откриват в Милано малко бижутерско ателие.

Миланската ювелирна къща Pomellato

След няколко години, благодарение на търговския усет и качеството на изработените изделия в традициите на най-добрите италиански ювелири Pomellato постепенно се разрастнала, превръщайки се в голяма международна компания.

Миланската ювелирна къща Pomellato

В паметна за историята на фирмата се превърнала 1996г., в която бил открит първия й бутик в Ню Йорк.

Миланската ювелирна къща Pomellato

В годините Pomellato успяла да запълни нишата между луксозните ювелирни украшения на популярните къщи и изделията, предназначени за масовия потребител – т.нар. „ювелирно pret-a-porter“. Украшенията Pomellato се изработват серийно и са предназначени за ежедневието, но високото качество на изработката и ръчната работа, превръщат всяко едно от тях в неповторим уникат.

 

Източник снимки – Pomellato

Подобни публикации