Новини

Какво да носим през годината на огнения петел ?

Какво да носим през годината на огнения петел ?Какво да носим през годината на огнения петел ?

Според китайския календар годината на огнения петел ще бъде година на пробуждане, предизвикателства, нови начинания, усилена работа и просперитет във всички аспекти от живота. Постоянство е главното качество, върху което трябва да се наблегне през настоящата година. Време, в което може да се гради кариера и да се преследват мечтите. Успешна година за бизнес начинания и добре обмислени капиталовложения.

В годината, повлияна от елемента огън, е препоръчително в облеклото и аксесоарите да се заложи предимно на топлите цветове –  жълто, оранжево и най-вече червено, а земните цветове и нюанси ще са тяхно допълнение.

Лилавият цвят също ще бъде подходящ за годината на огнения петел. Лилавите акценти в интериора на дома и офиса биха придали нов облик и допълнителен уют. Лилавият цвят олицетворява престиж, високо обществено положение, независимост.

Препоръчват се бижута от жълто и бяло злато, инкрустирани с различни цветни Какво да носим през годината на огнения петел ?скъпоценни и полускъпоценни камъни – жълти сапфири и „Падпараджа“, изумруди,рубини, лимонен топаз и топази с цвят „Коняк“, опушен кварц,  лилави и зелени аметисти, цитрин, оливин, ахат.

Аметистите, чиито нюанси варират от бледо лилаво до наситено лилаво-виолетово, биха били подходящо допълнение към визията на всички, които търсят нестандартни и по екзотични решения.

Топазите с техните земни, топли и дълбоки наситени цветове, са подходящи и предпочитани от хора, повлияни от непреходността на класиката.

Какво да носим през годината на огнения петел ?

2017-та е годината,  в която трябва да търсим хармонията с интимната половинка, семейството, приятелите, колегите, защото Петелът е управляван от огнения елемент или Ин. Това е времето, в което всеки един от нас трябва често да се усамотява и да търси вътрешния баланс на ума и душата.

През годината на Огнения петел почти всички зодии от Китайския хороскоп ще се чувстват добре. Годината ще бъде супер успешна за хората от зодия Дракон. Отлична за родените под знака на Змия, Вол и Петел. Плъх и Тигър също ги очаква ползотворна година.

 

Подобни публикации