Без категория

8-ми Март – международен ден на жената

8-ми Март - международен ден на жената8-ми Март – международен ден на жената

Приемана противоречиво от съвременния човек, 8-ми март остава неотменна дата от календара. Това е още един ден, в който да дадем израз на обичта, предаността и уважението си към най – близките ни хора.

В навечерието на най-женския от пролетните празници колебанията при избора на подходящ подарък е голямо, а предложенията – много и различни.

Универсални във всяко едно отношение са ювелирните украшения, които винаги радват нежната половина на човечеството. Многообразието от украшения позволява да се избере истински ценен, красив, уникален и дълготраен подарък според вкуса и индивидуалните предпочитания на всяка дама-феерия от цветове, разнообразие от форми и стилове.

Ръчно изработените бижута са били и остават актуални, а пролетното настроение е пренесено и върху техния дизайн. Обици, колиета, пръстени и гривни с пърхащи крила на пеперуди, обсипани с нежни брилянтчета и сапфири. Цветя с нежни листчета от злато или прозрачни скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Топази и аквамарини, събрали в себе си необятното и променящо се синьо на небето и морето.

8-ми Март - международен ден на женатаПерли във всички нюанси на бялото, жълтото и розовото. Прекрасни възможности, подчертаващи стила, красотата и женствеността.

Независимо от постоянно променящите се модни тенденции, ювелирният свят като цяло остава консервативен, а украшенията от благородни метали, скъпоценни и полускъпоценни камъни, подарени днес запазват стойността си завинаги.

 

Честит празник, мили дами!

Подобни публикации